Boek hier op onze website en krijg:

  • 10% korting
  • Gratis welkomstdrankje
  • Betaal met iDeal, creditcard, bankoverschrijving etc

FAQ

Is er roomservice beschikbaar?

Ja, je kunt gebruik maken van de roomservice gedurende de openingstijden van het restaurant Renato's (Maandag t/m vrijdag tussen 17:30 en 00:00; Zaterdag en zondag tussen 12:00 en 00:00). Het roomservice menu biedt een ruime keuze aan snacks, lunch- en dinergerechten uit ons restaurant.

Lees onze Restaurant Renato's voor meer informatie.

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn meer dan welkom, elk moment van het jaar. We rekenen €15,00 per huisdier per nacht. Wanneer je jouw hond wilt meenemen, geef dit dan aan wanneer je de reservering maakt.

Lees onze Huisdier Voorwaarden voor meer informatie.

Is een 'late check-out' mogelijk?

Jazeker, het is mogelijk om een 'late check-out' te nemen indien er geen nieuwe gasten ná u op dezelfde dag arriveren. De kosten bedragen €70 en dan mag u tot 16:00 uur in het appartement verblijven. Vraag bij aankomst bij de receptie of een 'late checkout' mogelijk is. 

Kan ik een fiets huren?

Wij verhuren zelf geen fietsen. Echter, wij kunnen een verhuurbedrijf aanraden genaamd 'Behind the Beach'. Zij bieden een breed scala aan (elektrische) fietsen, kinderfietsen, bakfietsen en fatbikes aan.

Ze hebben een locatie in Zandvoort (Haltestraat 51, Zandvoort) en in Bloemendaal op de camping 'De Lakens' (Zeeweg 60, Bloemendaal). Bekijk hun website voor openingstijden en beschikbaarheid om een reservering te maken. Je kunt hen telefonisch bereiken op +31 23 822 47 46.

Kan ik mijn reservering annuleren?

- Wanneer je het Non-refundable tarief hebt geboekt, wordt bij een annulering of een no-show het volledige boekingsbedrag (100%) in rekening gebracht.

- Met ons Flex tarief kun je kosteloos annuleren, tot 5 dagen voor de aankomstdag. De annulering dienen we voor 23:59 (CET / CEST) ontvangen te hebben, uiterlijk 5 dagen voor de aankomstdag. Voorbeeld; de aankomstdag is zondag. De annulering dient maandag voor 23:59 (CET / CEST) door ons ontvangen te zijn.

Lees onze Annuleringsvoorwaarden voor meer informatie.

Worden er strandfeesten georganiseerd dichtbij Poort Beach Boutique Apartments? En hoe zit het met geluid(overlast)?

Ja, in het hoogseizoen organiseren strandtenten feestjes. Onze boutique appartementen grenzen aan het strand, dus als er een feestje is hoor je dat inderdaad. Goed om te weten: deze evenementen zijn meestal alleen in het weekend en vanaf 23:59 moet het stil zijn.

Mijn betaling met iDeal of creditcard is helaas niet gelukt. Kan ik betalen met een bankoverschrijving of betaallink?

Jazeker! Je kan het totale boekingbedrag overmaken op onderstaande rekening.
Vermeld als referentie het reservering bevestigingsnummer.

Rekening naam: Poort Beach Boutique Apartments
IBAN: NL59 RABO 03 81 03 26 47
BIC: RABONL2U
Referentie: reservering bevestigingsnummer

Maak je liever gebruik van een betaallink?
Laat het ons weten en we mailen jouw specifieke betaallink. Snel en gemakkelijk.

Waar en wanneer mag ik met mijn hond op het strand?

Hoogseizoen
Van 15 mei tot 15 september zijn honden alléén op de volgende delen van het strand toegestaan:

  • bij de paviljoens op de terrassen en het voorpad zijn honden aangelijnd toegestaan (dus niet op het strand zelf)
  • op het hondenstrand bij strandtent 'Parnassia aan Zee' (Parnassiaweg 1, Bloemendaal). Tussen de afgang bij Parnassia en het naaktstrand mogen honden loslopen. Vanaf Poort Beach naar het hondenstrand is het 5 minuten met de auto of 30 minuten met de voet.

Laagseizoen
Van 15 september tot 15 mei zijn honden aangelijnd overal in Bloemendaal aan Zee toegestaan. Op het honden strand bij strandtent 'Parnassia aan Zee' (Parnassiaweg 1, Bloemendaal). Tussen de afgang bij Parnassia en het naaktstrand mogen honden loslopen.